Η εταιρεία

Ιστορική αναδρομή

Η εταιρεία μας έχει μακρά και πλούσια ιστορία στην παραγωγή, εμπορία, μεταποίηση και τυποποίηση ποιοτικών αγροτικών προϊόντων.

Η αρχή έγινε εδώ και 25 χρόνια με την παραγωγή και εμπορία σταφυλιών για την παραγωγή κρασιού. Στη δυναμική της εταιρείας προστέθηκε μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής extra παρθένου ελαιολάδου από τις ελιές που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς.

Την πρώτη μονάδα παραγωγής ελαιολάδου ακολούθησε και μια δεύτερη αποκλειστικά για την έκθλιψη ελαιοκάρπου από βιολογική καλλιέργεια. Στη συνέχεια η εταιρεία προσθέτει στην δυναμική της τον κατάλληλο ηλεκτρομηχανικό εξοπλισμό για την παραγωγή και τυποποίηση διαφόρων ποιοτικών προϊόντων της Κρητικής γης.

Σήμερα 25 χρόνια μετά είμαστε περήφανοι διότι οι προσπάθειες και ο κόπος τόσον χρόνων αποδίδει καρπούς αντάξιους των προσδοκιών μας. Έτσι σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση με σιγουριά και αίσθημα ευθύνης να προσφέρουμε στον καταναλωτή μας Κρητικά ποιοτικά προϊόντα με την εμπορική ονομασία CretaVita*. 

Το όνομα CretaVita προέρχεται από λατινικές λέξεις και σημαίνει Η ζωή της Κρήτης.

Ως κριτήριο ποιότητας στην παραγωγή του ελαιολάδου έχουμε θέσει την οικολογική παραγωγή του με εφαρμογή φιλοπεριβαλλοντικών συστημάτων διαχείρισης συνδυασμένη με κατάλληλους μετασυλλεκτικούς χειρισμούς διατηρώντας αναλλοίωτα τα φυσικά χαρακτηριστικά του χυμού της ελιάς.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Σχετικά με την CretaVita

H CretaVita διαθέτει στην Ελληνική και διεθνή αγορά Κρητικά ποιοτικά προϊόντα, υψηλής διατροφικής αξίας, καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Η όρεξη για δουλειά, η τιμιότητα και η σωστή και αξιοπρεπής αντιμετώπιση των πελατών, μας καταξίωσε ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο της παραγωγής, εμπορίας, μεταποίησης και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων.

Η CretaVita έχει σαν σκοπό και στόχο την:

  • Η αντιμετώπιση του πελάτη κυρίως ως συνεργάτη.
  • Παραγωγή παρθένων προιόντων
  • Τη διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων
  • Την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών
  • Τη διατήρηση παραδοσιακών μεθόδων μεταποίηση
  • Ιχνιλασιμότητα
  • Πιστοποίηση
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Πιστοποιήσεις