Η ελαιοκομία και το Κοινωνικό Περιβάλλον
"Η έκθλιψη του ελαιόκαρπου γινόταν με ορισμένη τεχνική διαδικασία στις φάμπρικες ή στα αλιτριβίδια (αλετρουβουδιά, αλετρουγιά κ.ά.), ελαιοτριβεία που διασώζουν αρχαιότατο τύπο πιεστηρίου. Μονάδα μέτρησης για το λάδι, αλλά και για άλλα υγρά, ήταν [...]
Ελαιόλαδο χωρίς οξυγόνο
Η CretaVita πρωτοπορεί και διαθέτει ελαιόλαδο απαλλαγμένο από οξυγόνο ...
Νέος δικτυακός τόπος της CretaVita
Τα προϊόντα και οι δραστηριότητες της CretaVita φιλοξενούνται πλέον στον νέο δικτυακό της τόπο. Ευχάριστος, ανανεωμένος και σύγχρονος, δίνει τη δυνατότητα στον περιηγητή να πλοηγηθεί με ευκολία και άνεση στις σελίδες του. Η νέα [...]