Η CretaVita πρωτοπορεί διαθέτει ελαιόλαδο απαλλαγμένο από οξυγόνο. Η ύπαρξη οξυγόνου στο ελαιόλαδο αποτελεί παράγοντα οξείδωσης και υποβάθμισης του ελαιολάδου. Έτσι η εταιρεία μας εξοπλίστηκε με ένα ειδικό διαχωριστήρα ελαιολάδου όπου έχει την ικανότητα να διαχωρίζει και να αφαιρεί το περιεχόμενο στο λάδι οξυγόνο. Το γεγονός αυτό αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη καινοτομία διότι το παραγόμενο ελαιόλαδο δεν υποβαθμίζεται κατά την αποθήκευση του έως την κατανάλωση από οξείδωση. Βασική προϋπόθεση είναι η σωστή φύλαξη και τυποποίηση του ελαιολάδου, πράγμα που η CretaVita δίνει ιδιαίτερη έμφαση.
Προηγούμενο άρθρο